Daphne van der Kroft

27 juli 2010 14:11
Door Daphne van der Kroft

Algemeen

Save the date: ontmoet Cory Doctorow!

Cory Doctorow komt naar Nederland om zijn nieuwste boek te presenteren: Makers. Speciaal voor de fans van Bits of Freedom zal hij vrijdagavond 24 september 2010 met hen aan tafel gaan. En jij kan daar bij zijn!

Doctorow, vroeger activist bij de Electronic Frontier Foundation, is nu redacteur van Boing Boing en sciencefiction auteur. Hij zal je de 24e natuurlijk vertellen over zijn nieuwe boek. Maar hij wil hiermee ook Bits of Freedom helpen om donaties te werven. En daarvoor zijn we hem ontzettend dankbaar.

Wil jij hierbij zijn? Stuur dan voor 16 september een mailtje naar daphne.vanderkroft@bof.nl. We houden je dan op de hoogte hoe we de donaties gaan verzamelen en waar het zal plaatsvinden. (Mocht je nog een toffe locatie weten in Amsterdam, dan houden we ons aanbevolen!)

UPDATE:
Waar en wanneer
Op vrijdag 24 september staan vanaf 19.30 uur de deuren voor ons open in The Hub Amsterdam, aan de Westerstraat 187 in Amsterdam. Om 20.00 uur begint de presentatie. Tussen 19.30 en 20.00 zijn de drankjes gratis, met dank aan de opleiding Interactieve Media van de HvA.

Hoe reserveer je een plek?
Omdat we de avond voor al zijn fans toegankelijk willen houden, hebben we besloten om de hoogte van jouw donatie aan jou over te laten. Wil je verzekerd zijn van een plaats, doe dan alvast een donatie via deze module (verkleint browserscherm). We hebben al redelijk veel aanmeldingen, de kans is dus klein dat er op de avond zelf nog plaats is. Mocht dat toch het geval zijn, dan worden die plaatsen vergeven aan de eerste bezoekers. Zij kunnen ter plekke een donatie doen.

5 reacties

laat een bericht achter

Gerald schreef:

Dat is toevallig, ik ben net begonnen in dat boek (ik ben al op p3)

sybren schreef:

Ik dacht toch echt dat Cory een vrouw was ;)
In ieder geval de moeite waard om te gaan

Slide schreef:

Het had wel ietsje fleuriger gekund. Niettemin: alle informatie op de juiste plaats en duidelijk. En…het gaat tenslotte om de inhoud.

DutchPointer schreef:

Wat wij van de site vinden?
Dat hadden jullie niet moeten vragen want ik vind het tien keer niks. BOF verdient beter.
Voor de vormgeving zou ikzelf nooit een ontwerper kiezen die volledig kleurenblind is.

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Cory Doctorow, Cory Doctorow, HeinzeHavinga, Ian Ledbetter, Jeroen de Boer en anderen. Jeroen de Boer heeft gezegd: @emijnsbergen RT @bitsoffreedom: Ontmoet Cory Doctorow! Save the date voor vrijdag 24 september http://bit.ly/95B8mO Jij kan er bij zijn! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WORD DONATEUR

Zoek in blog

MEEST GELEZEN

 1. Memes met uitsterven bedreigd
  24 maart 2017 / 12:00
 2. In vier klikken naar meer privacy binnen Facebook
  7 april 2017 / 13:29
 3. De dilemma's van digitalisering - 3/3
  23 maart 2017 / 18:22
 4. Stop de censuurmachine!
  27 maart 2017 / 08:02
 5. Het sleepnet: wat speelt er nu?
  31 maart 2017 / 16:58