• Menu

0 recente resultaten

De enquêteresultaten, sta jij al ingeschreven op onze mailinglists?

Een tijd geleden vroegen we jullie hoe we jullie beter kunnen ondersteunen om onze doelen te behalen. In totaal hebben ongeveer 500 mensen gereageerd op de enquête en nu delen we graag de resultaten. Deze week zal er elke dag een blogje over onze bevindingen geplaatst worden. Vandaag deel 5: sta jij al ingeschreven op onze mailinglists?

Mailinglists
Er zijn ongeveer 250 supporters ingeschreven voor de vrijwilligers e-mail lijsten en bijna 10.000 voor de nieuwsbrief. Bijna 80% van heeft de enquête gevonden zonder mailinglist!

Als je je hebt ingeschreven voor een mailinglist, doe je dat omdat je achter de doelen van Bits of Freedom staat, graag wilt helpen, of gevraagd werd door Ot. Ook staan er supporters op de lijst omdat ze specifieke kennis hebben en deze graag inzetten.

Toekomst
Met dit onderzoek hebben we een goed overzicht van jullie wensen, en we zullen hier zeker werk van maken. We zijn nog aan het brainstormen hoe we dit precies gaan doen, maar we beloven jullie: in 2011 wordt helpen nog makkelijker en doeltreffender!


Mocht je nieuwsgierig zijn naar de volledige versie van het onderzoek, kun je deze downloaden vanaf onze website.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag