• Menu

0 recente resultaten

We stellen je graag voor aan: Geertje de Man

Er is dit jaar veel werk te doen voor Bits of Freedom. We zijn daarom erg blij dat we sinds kort maar liefst drie nieuwe collega’s hebben. Samen met hen, én met jullie, kunnen we nog beter opkomen voor internetvrijheid. Vandaag stellen we je graag voor aan onze nieuwe office manager, Geertje de Man.

¨Nadat ik sociale studies heb gestudeerd, heb ik veel met jongeren gewerkt. Zo heb ik onder andere een eigen kinderpersbureau opgericht. Veiligheid online is een belangrijk thema dat ik in mijn lessen verwerk. Jongeren van nu groeien op in een digitale wereld, wat natuurlijk super is, maar waar ook heel veel gevaren in schuil gaan. Jongeren zien lang niet altijd deze gevaren in, ze zijn vaak naïef en onwetend. Graag wil ik bij jongeren meer bewustwording creëeren en verandering in internetgedrag aanbrengen. Gelukkig sta ik hier niet alleen voor.

Ik vind het dan ook fantastisch dat Bits of Freedom zich op veel grotere schaal hier mee bezighoudt. Zodat er onder andere meer bewustwording ontstaat bij iedereen, maar ook beleidsverandering plaatsvindt waardoor privé communicatie ook echt privé blijft.

Nadat ik via Twitter geattendeerd werd op de vacature voor office manager bij Bits of Freedom, heb ik dan ook geen moment getwijfeld om hierop te reageren. Nu ik me dagelijks bij de kern bevind, doe ik elke dag meer kennis op over het onderwerp en hoop ik dit op mijn beurt ook weer over te kunnen brengen op anderen.¨

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag