Daphne van der Kroft

19 april 2017 13:25
Door Daphne van der Kroft

Algemeen

Wij stellen graag aan je voor: Tijmen Swaalf

Sinds begin april hebben we een nieuwe collega: Tijmen Swaalf. Hij gaat ons als campagnestrateeg helpen om uitdagende, publieke campagnes te organiseren. Hieronder stelt hij zich voor.

“Tijdens en na mijn studie Media en Cultuur heb ik gewerkt als televisieproducent, projectmanager, in het onderwijs en als winkeleigenaar. In januari 2016 ontdekte ik dat mijn kracht ligt in het opzetten en sturen van strategische campagnes voor beleidsverandering. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om dit voor Bits of Freedom te doen.

Als strateeg ga ik er voor zorgen dat meer mensen betrokken raken bij de campagnes die wij voeren, zodat men persoonlijke gegevens niet klakkeloos toevertrouwt aan bedrijven en niet zomaar genoegen neemt met veranderingen die onze digitale vrijheid inperken. Juist die vrijheid leidt tot nieuwe, creatieve inzichten en oplossingen. Het is een voorrecht om hieraan te werken in een zeer deskundig team en met uiterst vakbekwame vrijwilligers.”

0 Reacties

laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WORD DONATEUR

Zoek in blog

MEEST GELEZEN

 1. Memes met uitsterven bedreigd
  24 maart 2017 / 12:00
 2. In vier klikken naar meer privacy binnen Facebook
  7 april 2017 / 13:29
 3. De dilemma's van digitalisering - 3/3
  23 maart 2017 / 18:22
 4. Stop de censuurmachine!
  27 maart 2017 / 08:02
 5. Het sleepnet: wat speelt er nu?
  31 maart 2017 / 16:58