Werk met ons

Vind je internetvrijheid één van de belangrijkste onderwerpen van de 21e eeuw? En wil je niets liever dan jouw talenten inzetten voor vrijheid en privacy op internet? Dan ben je bij Bits of Freedom op je plaats.

Een gedreven campaigner

Voor het voeren van scherpe campagnes, mensen bewust maken van digitale rechten en het werven van nieuwe donateurs. Lees meer.

Webteam zoekt: frontend- en backend developers, webdesigner

Bits of Freedom zet zich in voor beleidsverandering. Daarbij vinden we het belangrijk om burgers te helpen op een effectieve manier hun zorgen te uiten, bijvoorbeeld door te reageren op een internetconsultatie of door in contact te komen met kamerleden. Voor een in 2017 op te richten webteam zijn we op zoek naar één of meerdere frontend- en backend developers. Het doel van het webteam is het ontwikkelen en onderhouden van een modulaire campagnewebsite die flexibel inzetbaar en aanpasbaar is. Lees hier ons softwareprotocol en stuur ons een mailtje als je ons kunt helpen.

Gastschrijver

De site van Bits of Freedom is een belangrijk middel in ons werk voor internetvrijheid. Deze site wordt nu helemaal onder handen genomen, en daar hebben we onder andere nieuwe teksten voor nodig. De komende maanden kan jij gastschrijver zijn, waarbij je ons helpt met het schrijven en redigeren van teksten en blogposts voor de site. Dat is een geweldige manier om schrijfervaring op te doen, meer te leren over onze onderwerpen en bij te dragen aan ons werk. Staan op onze nieuwe site binnenkort jouw briljante bijdrages? Lees meer…

Privacy Café organisator

We zoeken vrijwilligers om een Privacy Café te organiseren. Vind jij het leuk om mensen te woord te staan? Een Privacy Café organiseren is belonend werk: door het persoonlijke en kleinschalige karakter van het Café kun je mensen heel gericht helpen en is de kans groot dat je zelf ook iets nieuws leert. Lees meer…

Vertaler

We zoeken nieuwe vrijwilligers om ons vertaalteam aan te vullen. Als vertaler help je ons regelmatig ons werk te verspreiden binnen een internationaal netwerk van digitale burgerrechtenorganisaties en een internationaal publiek. Ook help je ons om relevant nieuws uit het buitenland in de Nederlandse taal aan te bieden op onze website. We zijn vooral op zoek naar vrijwilligers die van en naar het Engels kunnen vertalen. Stuur ons een mailtje als je ons kunt helpen.

Evenementenvrijwilliger

Sta jij mensen graag te woord? Vind je het leuk om blanco een gesprek in te stappen? Op een paar momenten in het jaar zoeken wij vrijwilligers die ons bij evenementen kunnen helpen met het knippen van kaartjes, uitdelen van flyers etc. Stuur ons een mailtje als je ons kunt helpen.

Wil je je inzetten als vrijwilliger, maar staat er op dit moment geen vacature open die jou aanspreekt? Stuur ons dan een e-mail met wat jij graag zou willen doen, dan nemen we je op in onze mailinglijst.

Juridische stage

Zit je in het laatste jaar van je rechtenstudie en is internet je passie? Dan is dit de stage voor jou! Bits of Freedom is op zoek naar getalenteerde juridische masterstudenten die zich hebben gespecialiseerd in gebieden als telecommunicatierecht, auteursrecht en computercriminaliteit. Lees meer…

WORD DONATEUR

Doe mee

Vind je internetvrijheid een van de belangrijkste onderwerpen van de 21ste eeuw? En wil je niets liever dan jouw talenten inzetten voor vrijheid en privacy op het internet? Dan ben je bij Bits of Freedom op je plaats.

Zet je talent in!