Online campagne

Er zijn momenteel geen online campagnes actief. Wil je op de hoogte blijven van de campagne tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten? Ga dan naar geensleep.net en schrijf je in op de mailinglijst.Word vrij- williger

We zouden ons werk niet kunnen doen zonder de hulp van talloze gedreven vrijwilligers. Samen werken we aan het bewaken en stimuleren van internetvrijheid, één van de belangrijkste onderwerpen van de 21e eeuw. Wil jij je inzetten voor positieve beleidsverandering en bewustwording in Nederland? Bekijk hier hoe je ons kunt helpen.

WORD DONATEUR

Volg, tip en vertel

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van internetvrijheid. De makkelijkste manier om dat te doen is door je in te schrijven op onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Informeer jezelf en anderen over internetvrijheid. Je kunt ons vinden op Twitter en Facebook en zelfs op Linkedin. We hebben een RSS feed (non-SSL) met ons eigen nieuws, en voor de écht onverzadigbare nieuwsverslinder houdt één van onze bevlogen vrijwilligers een RSS feed bij op Delicious met nieuws over privacy en veiligheid op het internet.