Over ons

Bits of Freedom komt op voor jouw vrijheid en privacy op internet. Maar die vrijheid is helaas niet vanzelfsprekend. Je gegevens worden geanalyseerd en je internetverkeer wordt afgeknepen. Bits of Freedom zorgt ervoor dat jouw internet jouw zaak blijft.

Privacy en communicatievrijheid zijn twee grondrechten die onmisbaar zijn voor je eigen ontplooiing, voor technologische innovatie en de rechtsstaat. Bits of Freedom is een invloedrijke burgerrechtenbeweging. We zorgen dat overheid en bedrijfsleven slecht beleid terugdraaien en goed beleid invoeren. Om dat te bereiken werken we intensief samen met onze achterban. Onze kracht is onze combinatie van onze expertise, een constructieve lobby waar mogelijk en scherpe actie waar nodig. En dat werkt. Politieke partijen luisteren naar ons, het bedrijfsleven vraagt ons om advies en steeds meer Nederlanders staan achter ons doel: Een internet dat open is voor iedereen, waar iedereen informatie digitaal kan delen en waar privé communicatie privé blijft.

Wil jij ook vrij kunnen blijven surfen, chatten en bloggen? Sluit je dan aan bij Bits of Freedom! Dat kan door je goede ideeën met ons te delen, door mee te werken aan campagnes en door ons te steunen met een donatie.

WORD DONATEUR

Doe mee

Vind je internetvrijheid een van de belangrijkste onderwerpen van de 21ste eeuw? En wil je niets liever dan jouw talenten inzetten voor vrijheid en privacy op het internet? Dan ben je bij Bits of Freedom op je plaats.

Zet je talent in!