Pers

Wil je iemand van Bits of Freedom graag interviewen? Of heb je extra achtergrondinformatie nodig voor een artikel of een item? We helpen je graag.

Neem daarvoor contact op met Daphne van der Kroft via +31 6 4280 0968 of daphne.vanderkroft@bof.nl. Zij zal je vervolgens zo snel mogelijk helpen. Bij geen gehoor kun je ook contact opnemen met David Korteweg via +31 6 2116 7110 of david.korteweg@bof.nl. Als je wilt, kunnen we je ook op de pers-mailinglijst plaatsen. Dan blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws van Bits of Freedom.

Hieronder vind je onze persberichten en zipbestanden met foto’s en logo’s. Je bent natuurlijk vrij om de foto’s te gebruiken. Wel vragen we je om de naam van de fotograaf te vermelden: Maarten Tromp. Het logo wordt uitgebracht onder een Naamsvermelding-GelijkDelen Creative Commons licentie.

 

Persberichten:

WORD DONATEUR

Doe mee

Vind je internetvrijheid een van de belangrijkste onderwerpen van de 21ste eeuw? En wil je niets liever dan jouw talenten inzetten voor vrijheid en privacy op het internet? Dan ben je bij Bits of Freedom op je plaats.

Zet je talent in!