• Menu

0 recente resultaten

Enquêteresultaten, ben jij een man of een vrouw?

Een tijd geleden vroegen we jullie hoe we jullie beter kunnen ondersteunen om onze doelen te behalen. In totaal hebben meer dan 500 mensen gereageerd op de enquête en nu delen we graag de resultaten. Deze week zal er elke dag een blogje over onze bevindingen geplaatst worden. Vandaag deel 2: ben jij een man of een vrouw?

Geslacht
Als je dit leest is er een grote kans dat je een man bent. 84,99% van de mensen die heeft gereageerd is namelijk man. 11,50% is vrouw en 3,51% wilde niet zeggen wat zijn of haar geslacht is.

Leeftijd
Gemiddeld zijn de meeste supporters tussen de 35 en 45 jaar oud (29,04%), maar de groep tussen de 25 en 35 jaar is ook vrij groot (26,12%). Samen vormen de supporters tussen de 25 en 45 jaar dus meer dan de helft van de reacties. 30,80% is ouder dan 45 jaar en 11,70% jonger dan 25 jaar. Slechts twee personen gaven aan tussen de 14 en 17 jaar te zijn. 12 personen (2,34%) zeiden liever niet hoe oud zij zijn.

Achterban
We willen natuurlijk onze achterban graag zo groot mogelijk maken. Ken je iemand die Bits of Freedom nog niet kent, bijvoorbeeld vrouwen of jongeren? Leg ze onze doelstellingen uit en wijs ze op onze website, Twitter of Facebook.


Mocht je nieuwsgierig zijn naar de volledige versie van het onderzoek, kun je deze downloaden vanaf onze website.

Help mee en support ons

Door mijn bijdrage ondersteun ik Bits of Freedom, dat kan maandelijks of eenmalig.

Ik geef graag per maand

Ik geef graag een eenmalig bedrag